Er det utsatt igjen eller.. Det tar sin tid azz!!!

Dette er "billi" !!!!! + att de kuttet ut de 1990,- Etter att en god del venner av meg har abn hos @link idag,, å er gørr fornøyde. Så måtte jeg jo bare ha det jeg også. www.a-link.no @-link Real Medium 512 Kb/s 490,- 1990,-* @-link Real Large 1024 Kb/s 690,- 1990,-* @-link Real XL 2304 Kb/s 1390,- 1990,-*

G.SHDSL modem 1990.-

Bestill @-link Real bredbånd her.

* Prisen inneholder etablering. G.SHDSL modem kommer i tillegg og kjøpes av kunden hos @-link for kr. 1990.-

--------------------------------------------------------------------------------

Abonnement WLAN (trådløst) Hastighet Pr. mnd. Etablering @-link WLAN Medium 512 Kb/s 375.- 1990.- @-link WLAN Large 1024 Kb/s 450.- 1990.-

Fast IP adresse (gjelder WLAN) 50.-

Depositum 500,-

DET BLE LOVET ADSL DEN 211103 MEN HVOR BLIR DET AV  ( Jeg vet ikke hva som har forsinket klargjøringen. Vi ble jo lovet alt ferdig til 21.11.  Så fikk vi ad omveier en antydning om at alt var utsatt til 27.11. Nå holdt jo ikke det heller, men jeg har en mistanke om at det har med Telenors gravearbeider i området Osedalen-Blakstad å gjøre. Jeg sjekker opp dette mandag 01.12. og gir tilbakemelding her, så fort jeg vet noe av interesse.  Hilsen  Åge)

cluet er at ingen kunne se på Tiscali sine nettsteder at de var tilgjengelige i Froland. før de ringte ut til folk.. Beklager det inntruffende å håper du ihverdall er fornøyd med at www.froland.org i det hele tatt har godde å få skaffet deg ADSL.

Tiscali er faktisk det billigste alternativet opp til 2mbs, da er bluecom billige. Og 2mbs skal seff jeg ha!!! ::..DuStY_ZR =)..::

"Som jeg sa ista.. du kan ikke få Tiscali, er ikke sikkert vil satse på å ha det i Froland.. Tiscali er vel egentlig det dyreste du kan ha oxo så skjønner ikke helt hvorfor du vil ha det.. " personen som har sagt dette har ikke peiling azz!!! snakkes!!!

Jeg syns dere kan be meg op unskyld etter at dere sa at jeg ikke kunne få Tiscali? Det skrev dere på www.froland.org husker jeg. Får jeg en unskyliding eller noe? Hilsen: En sur kunde froland.org som har skrevet inn her til dere!

Fekk følgene mail fra bluecom i dag: Hei!

Det ser ut som sentralen din er utsatt til 27.11.2003 av Telenor. Modemet blir nok ikke sendt ut før vi har fått en innstallsjonsdato. Vi kan ikke bestille opp linjen din før sentralen er klar.

Vennlig hilsen

Bluecom

Til alle som bor på Blakstadheia: Ettersom vi ikke får ADSL fra Telenor i denne omgang så er et godt alternativ for oss å melde vår interesse til @-link. De har lovet å tilby SHDSL før nyttår hvis vi er flere her som er interessert. Her er kontaktinfo: @-link AS post@a-link.no www.a-link.no

Prisen på @-link Real Medium (512/512) er eksempelvis 490,- pr. mnd.

Ticali kan du få i Froland ja.. Tiscali er billigere en bluecom helt fram til 2 mbit linja da er bluecom billigere. telenor kommer alltid til å være dyrest.. selv om det er størst..

Hvorfor sier dere at jeg ikke kan få Tiscali når Telenor legger det ut. world-online.no er jo fra Tiscal men Telenor legger de ut. Jeg kan få Tiscali der jeg bor sier Tiscali folka. Og det blir ikke noe dyrere med priser og sånn forhold til Telenor eller bluecom da. Hvorfor sier dere at jeg ikke kan få tiscali fra dere? Jeg lurer hvorfor dere? Kan dere svare meg så fort dere får sett denne mailen fra meg da? Hilsen: En sur kunde som syns at Telenor suger noe jevlig forhold til Tiscali. he he

Visst jeg velger Bluecom 400/128 da får jeg det uansett eller? Bare lurte jeg da!

Vedr link til andre sider som crossclubben og andre så ligger de på startsiden under "TIL ANDRE" Kjenner Dere til andre klubber som burde hatt en side så er det bare å ta kontakt med www.froland.org

Dette kan jeg oxo svare på ... http://www.home.no/froland-mx/linker.html

hva må jeg gå inn på for og komme inn på crossbanen

Ja jeg kan svare deg på dette.. nei du får ikke modemet med en gang du har bestilt... Bluecom sender modemet når de får klarsignal fra telenor om at sentralen er ferdig utbygd. å først da kan bluesom sende ut modemet.. det tar vanligvis 3 til 4 uker.. hvis ikke ennet er lovet..

hvordan er det visst du bestiller bluecom da får du vel modemet med en gang når du har bestilt vel? Tar litt tid men du får det uansett ¨når du har bestilt da. Noen som kan svare meg eller?

Uansett om adsl sentralen er ferdig den 21.11-03 så vil ikke du motta adsl modem å slike ting før rund om 21.12-03 så det er godt over en mnd igjen før du kan ta på deg surfebrettet.. den var litt tørr.. hehe

Kommer det adsl 21 november, eller må vi vente enda lenge

STARTE NETCAFE I FROLAND? Det er godt mulig at det finnes en liten luring som kanskje kunne tenke seg å gjøre noe for miljøet i froland også. Og som dere sikkert skjønner,så er det snakk om netcafe i Froland. Om det er noen som har noen Ideer/Invendinger ol. så send mail til sjefen på Planet X-pec, så kanskje det blir fart på sakene!! Marceliussen@x-pec.com

Nå håper jeg det snart kommer adsl.. Det svir like mye i lommeboka hver gang jeg får internett regninga...

Prisen på ISDN er vel ikke dobbel så dyr men det blir en mnd. sum du må betale for å ha 1 linje axtra. ISDN er jo en internett tilkobling som gjør det mulig å ringe å være på nettet samtidig.. hva er det du lurer på egentlig.. så skal jeg svare så bra jeg kan..

Men da skal jeg bare ha 1 linje inn i huset vårt.. ikke to for da blir det dobbelt så dyrt. eller hva? er det sant?

Ja det går ann å få 2 linjer inn i et hus.. men da må du ha en digital linje (ISDN) vanlig telefon er kun 1 linje .. tenker du på adsl så trenger du ikke 2 linjer for adsl bruker ikke den delen av telefonledningen som telefonen bruker.. du har en splitter som deler de fra hverandre.. det ene signalet til PC å det andre til Telefon.. Noe du ellers lurte på ?

det er 2 linjer til alle hus!!!

De ringte oss 3 ganger men det var ikke samme folka da. Går det ann å få 2 linjer inn i huset eller? bare lurer jeg..

Ja de har ringt meg 6 ganger med 6 forskjellige folk fra telenor.. så jeg tror de har ringt meg ja :o)

Mange som har fått tlf fra telenor her eller.. De ringte meg i går!

Det er klart at det koster penger å oppretholde god service... Go TELNOR!!!!

Telenor er grådige... Men de er desideret best på service, stabile linjer osv... Og jeg mener at de fleste familier greier seg helt fint med en 704/128kb/s fra telenor... 349,- i måneden.. Dette abbonomanget skal jeg iallefall ha!

Noen som har hørt noe fra telenor eller..

Men 650,- for 1 mb begge veier (Full dublex) e ikje galent !!!

Jeg hadde nok vurdert @link hvis jeg ikke alerede hadde bstilt fra Bluecom.. men det var ganske dyrt med @link i forhold til Ivisjon uansett da

Noen som vurderer @link ??

Det er telenor som bygget ut... Ikke tele2, tiscali osv... Men, men... Hos bluecom får du en 400 kbit linje for under 300,- Prøv å finn billige steder...

Bluecom er billigere en Tiscali det har jeg skjekket å vi kan ikke så tele 2 eller tiscali anda i froland.. det er ikke sikkert de gidder å bygge ut i froland en gang

Jeg har med stor skuffelse fått tilbakemelding fra Telenor om at vi som er tilknyttet til Blakstadheia sentral ikke vil få tilbud om ADSL i første omgang.

Dere må legge ut en link til UngeKristne - Froland !!!! der det blandt annet er info om den sinnsykt råe ungdumshelga JESUS.KOM. hilsen et unge kristne medlem

Har du lyst til å diskutere litt om ting (for det meste innen data) gå inn på (Warlordclan) sitt eget forum. www.warlordclanforum.tk

Er det sant at vi kan velg hva vi vil ha visst telenor legger det ut? kan jeg få adsl bluecom,tele2 osv da eller? Bare lurte sigmund!

Velg enten tiscali eller tele2 sigmund og dere? Okey?

ADSL ADSL Hei igjen. Da det er litt uenlighet med Telenor og oss om hva som skal bygges ut med ADSL så vil vi komme tilbake men mere informasjon i nesteuke. Jeg har kontakt med en som arbeider med Blakstad sentral. Når vi har fått mere informasjon så vil dette komme ut til neste uke om hva som blir svaret. Vi vil få mere informasjon i starten på neste uke vedr bl.a. Blakstadheia boligområde.

Velg enten bluecom, eller telenor folkens! SERRIØST

Hei Sigmund og resten av folka. Kan jeg få ADSL på Bøylestad snart??

Som jeg sa ista.. du kan ikke få Tiscali, er ikke sikkert vil satse på å ha det i Froland.. Tiscali er vel egentlig det dyreste du kan ha oxo så skjønner ikke helt hvorfor du vil ha det..

Fordi Tiscali ikke er tilgjengelig anda på den sentralen.. enste jeg har vært ute for som er tilgjengelig nå som går ann å forhåndsbestille er www.blucom.no for min del vil jeg ha www.firstmile.no men den er heller ikke klargjort for den "serveren" (sentralen)

Hvorfor kan jeg ikke få tiscali abbonement? Jeg teste om jeg kunne få adsl av tiscali men nei da. Hvorfor ikke dere?

hører rykter om at det kommer adsl tidligere en 12 november... Stemmer det eller... ( Vi har fått løfte om at abonnenter tilknyttet Blakstad sentral skal få mulighet for ADSL senest den 21.nov.d.å. Men, etter telefonen jeg hadde med Telenor lørdag 4.10. virket det som om alt skulle være klart innen en mnd. fra nå. Så får vi bare håpe det går så kjapt som mulig, både med utbyggingen og bruken. Det er kanskje en god idé å sette seg på liste på Telenors nettside. Jeg satte meg på liste ca. kl 15:00 lørdag, og fikk svar pr. telefon ca. kl. 18:00 samme dag. Super service fra Telenor)

Ang. Bredbåndet... Hørte det var bare Blakstad Sentral som skulle tildeles bredbånd, hverfall i første omgang.. Hva med alle oss som er tilkoblet BLH1-sentralen? Er det noen som vet når vi får muligheten for ADSL? ( Jeg  vet ikke hvordan dette blir gjort. Prøv å sette deg på venteliste på Telenors nettsider. Du kan også sende ditt telefonnr. til meg på e-post, så kan jeg sjekke direkte med vår kontaktperson i Telenor, eller du kan sende en e-post med forespørsel selv.
jan-terje.hansen@telenor.com  )

50% av froland skal ha bredbånd i løpet av Q4 2003

http://www.dagbladet.no/dinside/2003/09/27/379540.html

50% av froland skal ha bredbånd i løpet av Q4 2003

Nå kan dere sjekke tlf-nummeret hos www.Firstmile.no Blakstadheia er nå tilgjengelig for bestilling,,, kan få kom det opp !!!! Nå var det bare for de som har meldt sin interesse å bestille så fort som fy !! "Snasene greiå"

Jøsses å flinke dere e!! Den mellomste gratulerer de 3 staute bredbåndsentusuastene en heil masse! Stor klem i

carina knudsen elsker froland og sepide

Du kan velge de abbonomangene du bare vil. Foreksempel bluecom, tele2... DE leier bare linja fra telenor...

SER MAN DET ,, DET GIR JO FRUKTER !!!!

Hei Knut, Sigmund og Åge!Takk for hyggelig samtale. Først må jeg si at dere har gjort en kjempejobb for å få ADSL til Froland! Det er imponerende å se en slik vel gjennomført interesseliste som den dere har på froland.org :) Privatkunder Når det gjelder privatkundene vil vi ikke kunne si pr. i dag hvilken kampanje som vil være aktuell når sentralen blir klar. De vil kunne få julekampanjen vår, men nøyaktig hva den vil innebære er ikke bestemt ennå. I fjor var julekampanjen årets beste tilbud med fri etablering og en måned gratis, og jeg har all grunn til å tro at årets kampanje vil bli svært god. Jeg vil selvsagt komme tilbake til dere med en gang vi vet hva slags vilkår som vil være aktuelle i november. Vi vil også endre prisen på 704-linja m/ 10GB nedlasting fra og med 01.10, så slik vil den nye prislisten bli (dere kan jo oppdatere prislisten på froland.org):Online ADSL Priser

Etablering: 790,- Kjøp av ADSL-modem: 490,-

Hastighet (kbps inn/ut) Maks nedlasting pr. mnd. (GB) Pris pr. mnd. (NoK)

704/128 1 349,-

704/128 10 399,-

1024/256 30 549,-

1024/256 Ubegrenset 749,-

Dere må gjerne gi bort epost-adressen min til beboere i Froland som er interessert i ADSL og som har spørsmål de ønsker å få svar på. Jeg sitter som kundebehandler og er derfor mer opptatt av at interessentene får all informasjon de trenger enn å "selge" et produkt som kanskje ikke er tilpasset kundens behov. Bedriftskunder Når det gjelder bedriftene på interesselisten deres vil en av våre selgere på småbedrifts-avdelingen ta kontakt med bedriftene for å få nødvendig informasjon for å kunne gi dem et pristilbud. Det arbeides også med å kunne gi disse kundene vår nåværende bedriftskampanje som også har fri etablering, selv om denne kampanjen egentlig går ut i oktober. Om det er noe mer dere ønsker svar på, ikke nøl med å ta kontakt! Vennligst hilsen, Jan Terje HansenTelenor InFrontjan-terje.hansen@telenor.com

Når det kommer adsl til Froland, kan jeg få adsl tele2 eller må jeg ha telenor abonnoment i 2 år dere??? Jeg lurer folkens og håper at jeg får et bra svar fra dere. Hilsen: En rosenborg fan som skal se rbk knuse ventepils i kveld!

Ikke på Bl-heia,,, arghh

sjekket på bluecom.no, og der står det at vi kan få bredbånd, tastet inn tlf mitt, og da stod det at jeg kunne få bredbånd. JIPPI, det beg å nærme seg nå!!!!

TrAnCe RuLeZ FoLkZ!!! =)

Blir det fiber eller kobber ?? Om d blir fiber blir det da bare for osedalen ,,,, og reterende får kobber ?? Og hvilken leverandør kan det være snakk om ?? (Bredbånd)

30 059 besøkende,,,, dæven å d her går unna

nå runder dere snart 30 000 besøkene, imponerenes!

Offer kan dere ikke slette min bredbånd's interesse om bredbånd da? Jeg vil ikke ha bredbånd og vil heler ha adsl utbyggning eller bredbånd's utbygging. Kan dere gjøre det for min skyld da? jeg registerte meg som Rene' Simon... og ville ha bredbånd men vil ikke ha det alikavel uansett så. Kan dere greie å slette den til i morgen da dere på denne hjemmesiden? Hilsen: Rene' Simonsen

Jeg vil bare takk og bukke for den kjempe jobben dere i froland.org redaksjonen har påtatt dere! Takke være dere vil vi mest sannsylig få bredbånd før JUL. Og det vil jeg si er en sensasjon. Hvem ville vel trodd dette for en måned siden. Hilsen ein blid og glad frolening! =)

Jeg lurer på om dere kan slette en av mine som jeg har registret meg på. Jeg vil bare ha adsl 704 k og ikke bredbånd, går det ikke eller? Jeg har registrert meg som Rene' Simonsen. Helst fjern den så fort som mulig dere?? Jeg håper at. dere kan fjerne dette så fort som mulig! Fjerne bredbånd og jeg vil ha adsl men ikke bredbånd. Vil heler ha adsl syns jeg med pris og sånn. okey? =)  Ja da, det skal vi gjøre.

Vi oppfordrer alle som er inne på denne siden om å følge anvisningene som kommer. Hvis vi alle samarbeider nå, er det svært gode muligheter for å få ADSL til Blakstad sentral innen 21.nov. i år.

www.froland.org har nå fått bekreftet at det vil bli bygd ut ADSL ved Blakstad sentral inne 21. november 2003. Det vil komme mere informasjon om fremgangsmåten på denne siden innen 25. september 2003. Dette er et resultat av vår bestillingsliste som vi har brukt. ADSL utbyggeren var imponert over at vi hadde så mange navn. Så det er bare å følge med videre på siden vår vedr informasjon og fremgangsmåte .

Jeg lurer på tid dere sender inn disse listene til sogn nettwork da?? For det er litt kjedlig å ha modem syns jeg og mange flere. Håper jeg får svar av dere snart! Ja ja. Jeg får vel vente en stund til før jeg kan få adsl da. Men vet dere hvor lant tid dette vil ta eller?

yo yo

Grunden til at det tar så lang tid er jo at disse folka som hjelper oss med å få adsl til froland ikke har sandt lista til opperatøren enda.. å dette skjer vel i slutten av denne mnd eller noe sånn som jeg forsto.. er ikke sikker

Jeg er intreserti adsl 704k til osedalen dere! Jeg har bruk for det veldig fort dere! Men offer tar dette så jevlig lang tid da folkens? svar meg på dette da folkens?

jeg trenger adsl så fort som lyset går froland kommune!

Hvorfor har ikke blakstad vgs, froland u skole meldt seg på bredbåndslista... MERKELIG... Hadde trodd at de var rimelig lei av isdn hastighet... Det er litt drøyt å dele 50 maskiner på en dobbel isdn linje...

Hei. Jeg finner ingen plass å registrere meg på ADSL. Dere kan regne med meg 100%. Send gjerne info. ole@itec.as MVH Ole Pavljuk

Hei !
Du finner stedet å registrere deg ved å gå til www.froland.org I firkant som skifter farge, og kommer med tekst BREDBAND. klikker du på"påmelding" ut fra  "private". Der er et av alternativene ADSL.  Det er mulig du må laste ned Flash Player først. Det tar noen sekunder, og du blir automatisk forespurt og henvist til nedlasting.

Er interessert i bredbånd til Froland. Hilsen Astri Seim

Jeg er interessert i bredbånd til Froland. Hilsen Kåre Treldal, Stemmen 13

Det er viktig at dere skriver at når man har brukt op gb kvota, , kan man surfe på isdn hastighet etter det, noe de fleste vil klare seg på!!!!! VIKTIG

har dere kontaktet bredbåndsselskapet enda eller...

http://www.froland.org/index.htm Du bare hukker av for privat eller bedrift,inne i det blå,røde og lilla firkanten som skifter farge hele tiden .

Bredbånn til Froland ??? Jeg klikket meg inn men fant igen info på denne siden som kan, reg meg som intteressert Hilsen Jan ove..

Jeg ønsker veldig gjerne bredbånd til Froland. Fin hjemmeside som jeg ikke viste om, MEN hvordan registrere seg??? Hilsen Olaug Haslemo

bra side til froland å være!!!

steike! nå må ungdomskolen få bytta ut alle de herre sure lærerene! ikke rart skolen blir kjip!

her er det for fullt kaos til å finne fram1

Har dere kontaktet telenor, hva sa de... venter spent... får vi adsl før jul... kjipt å vente liksom.

Dere i froland.org redaksjonen gjør en kjempe jobb angående anskaffelse av bredbånd i FROLAND!!!! GO FROLAND, FROLAND!!!!!

Kan noen hjelpe meg med telefonnr til paintball klubben takk

Har dere kontaktet bredbåndselskapet enda eller... Hvis dere ikke kjapper dere nå, får vi iallefall ikke bredbånd før te våren ellernoe..."

STEM HØYE FOLKENS, FREDBÅND partiet!!!!!

NÅ syns jeg det er på tide å kontakte det bredbånd selskapet!!! De ser at innteresen for bredbånd er stor i Froland!!! Og når bredbåndet kommer, vil garantert mange flere melde seg på!!!

Kommer det snart bredbånd i langedal eller... KJIPT Å VENTE...

Data klanen The hamas hadde et lite krise møte for litt siden og ble enige om å legge ned heile greiene og bare satse på LAN uten no klan... glem linken men støtt gjerne ZeZar fra Bøylestad med sin klan warlord. alle spill frelste må veldig gjerne join'e forumet og innvolvere seg med ZeZar toca og de andre medlemmene i masse data snakk. WarLord ZeZar har fått egen tittel på games.no og skrevet leser inlegg oi tidenes data magazin PCGW!

Ø.S.S.

www.warlordclanforum.tk

et lite avbrekk fra hverdagen for noen... selve livet for andre...

holdes det noe kontroll med dette forumet for tia eller??? virker ikke slik... ikke ofte svar og hva kan vi mer gjøre for å få bredbånn... ISDN tar snart livet av meg...

Åssen ligger det an med bredbånd i froland.... Jeg sitter her på Evje med 5 mbs, og dere kaller dere forstaden froland!!! HAHA... De har tilogmed fått bredbånd på Gaustad (Så langt på lander man kan komme!!!!)

???, hva har skjed med dette forumet...???

kommer det bredbånd snart eller....

ADSL 1024/640 Pr. måned 495.- 2048/640 Pr. måned 695.- 4096/640 Pr. måned 995.-

SHDSL 1024/1024 Pr. måned 695.- 2304/2304 Pr. måned 895.-

VDSL 5000/5000 Pr. måned 1295.- 12500/6250 Pr. måned 1595.-

I tilegg kommer en installasjonsavgift på kr. 1500.- Denne inkluderer en 'Gjør det selv' pakke.

Alle priser er inklusive mva.

Dette er da prisene på First Mile siden.. men ivisjon er jo fortsatt mere aktuelt p.g.a ella m si ja First mile er kun for privatkunder,, etter som jeg forso... :o) men dere finner vel ut av dette.. jeg er bare en inngygger å betaler bare regningen jeg :o)

Dere må kontakte firstmile!!!

Var inne på firstmile, og der stod det at de krevde minimum 20 intresenter for at de vill satste på å anlegge bredbånd!!! Og jeg telte i alt 23 intresenter på froland.org sin interesse liste!!!

Hvor mange interesenter må dere ha for at mi skal få bredbånd... Kan ikke dere i froland.org sette en annonse i avisa, som beskriver hvordan man kan sette seg på ventelista. Ikke alle som vet at froland.org finnes vettdu!!! =)

Hei, ang. bredbånd; har dere sett tilbudet fra Firstmile (www.firstmile.no). De trenger kun bestilling fra 20 stk for å bygge ut sentraler! Har dere vært i kontakt med dem? Mvh Knut Øyvind Gjøtterud

Alle froleninger må kjempe for å få bredbånd!!! Det er verdt både svette å blo!!!

Kan dere ta med litt om dagene kameratstøttet er i aktivitet;

Mandager 11 - 15, Onsdager 13 - 20 og Fredager 11 - 15, frem til og med 8 august, vil det være aktivitetstilbud for barn og unge i alder fra 8 år i Froland. Fremmøte på Osevollen. Ved regn/dårlig vær er fremmøte biblioteket i Osedalen. Det gjøres oppmerksom på at tilbudet er ikke lagt opp som barnepass. Mat og drikke medbringes etter behov.

Hilsen Tom Christiansen

han sier andre tilbud, som adsl... men det kan vi jo ikke få... stemmer ikke det... kan vi ikke bare få adsl. bra nok det!!!

han sier andre tilbud, som adsl... men det kan vi jo ikke få... stemmer ikke det... kan vi ikke bare få adsl. bra nok det!!!

hva sa de når du ringt ivisjon. Var de interessert eller.... =) svar snarest!!! ( Jeg har nå, for n'te gang ringt og sendt e-post. Svarene jeg får er omtrent som dette, jeg fikk i dag 08.07.:Hei, og takk for din henvendelse!
Utbyggingen av bredbånd i Agder regionen er i øyeblikket helt markedsstyrt. Det betyr at man så langt mulig benytter seg av eksisterende infrastruktur, helst i umiddelbar nærhet av det området man vil bygge ut. Deretter prøver man med litt "ringer i vann" prosedyre, slik at utbyggingen beveger seg gradvis fremover.
Hovedsatsingen i første runde er strekningen mellom Arendal og Mandal, den såkalte Agderbyen. Utenfor dette området tør jeg pr i dag ikke love når det kan komme en satsing. Dette vil til en viss grad også kunne styres av kommunale tiltak og retningslinjer.
Inntil videre må jeg dessverre henvise deg til andre tilbud, som ADSL eller ISDN.
Vennlig hilsen
iVISJON
Kundeservice

 Jeg fikk også svar pr. tlf. at personen som har ansvar for vår del av Agder - fylkene vil være tilbake fra ferie primo august, og de har lovet å kontakte oss da.  Mvh. Åge)

God ide Kai!!! Det hadde vært best med 10mbs fiber!!! Det hadde vært kanon. Mi kan jo håpe... Det hadde bært litt gilt om det kunne komme nåsnart. Så kjipt å vente, når man vet at teknologien, og pengene ligger der... Det er bare å satse ivisjon, telenor...

Det er bra.. jeg sendte mail til IVISJON å hørte med de å da fikk jeg til svar det jeg skrev.. Mvh Kai R.

Jon!!! MELD DEG På SHDSL LISTA!!!

Vell å merke www.ella.no og www.ivisjon.no Mvh kai

Hey.. vet ikke om Nystøl fikk mailen min men hvis Froland Kommune går med på å få Ella så får vi IVISJON ihverfall i Langedal, Osedalen Bl.Heia og deler av Neset.. antageligvis så hvis noen godsnakker med kommunen om dette så får vi raskere linjer til en mere rimeligere pris.. IVISJON gir til Privatbrukere å Ella er til Bedriftrer... la oss ikke sånn en skjangse gå fra oss.. folx.. Hilsen Kai Remi (Jo da, jeg fikk mailen din, i dag fredag 4/7 Takk. Jeg tar kontakt med iVisjon første dag de har åpent, mandag)

PSAdata må jo bestille shdsl, er litt skuffa jah... Det er liksom databutikken i froland... =)

Hei ! Siddå hær på Myra i Ændal lie åvå skauen får dere å sørfå på Ivisjons Glasskabel (Bræiband) E ve bære sei at dere i Froland må stå på noe så dyrisk for å få strekt opp linja.Det e knallbrae sagå. Hilsen Kenneth

Dette var en dugli grei side som jeg har og kommer til og få bruk for! masse nyttige linker! det hadde også tatt seg veldig godt ut med en link til Frolands ledene Data-Klan : www.thehamas.tk Dette hadde jeg og mange andre satt stor pris på! Hilsen Ørjan Strandli Stalleland

Kan ikke bare telenor utedre sentralen på blakstad, da er jo alle fornøyde. Dette må vel telenor ha råd til!!! Det mener jeg seriøst!!!! JEG FLYTTER SNART VIS DET IKKE KOMMER NOE!!! =)

Hvor mange intresser trenger dere for at vi kan få bredbånd! og hvor lang tid tar det før vi får det ?

:o)

Men så er det det at saken er den.. at hvis vi er mange nok så bygger ivisjon i froland.. hvis froland komme å skolene å bedrifter i froland å andre private brukere vil ha det.. så seff kommer det... ivisjon har vel ikke råd til å miste så mye... når de bygge på stoa kan de like godt bygge her oxo.. bor ikke flere på stoa en i froland

ja, det er billigere, raskere... Men saken er den at ivisjon ikke vil satse på å anlegge bredbånd i froland kommune!!! Og da er det ikke vits i å bestille en 10mbs bredbåndspakke fra ivisjon, når man ikke kan få det. VI KAN IKKE FÅ VANLIG ADSL EN GANG!!! Shut up!!! =)

Ja bytt til Ivisjon er fakta raskere å Billigere..

Fåreslår dere bytter leverandør.. www.ivisjon.no billigere å raskere

Hvor lang tid tar det før SHDSL blir bestilt da.. å hvor mange må sette seg på interesselista.. Kai remi her foresten er nesten 100% sikker på at jeg skal ha det står på lista en vei :o) lag en anonse i Agderposten om dette.. garantert resultat.. er ikke så mange som vet at dere exsisterer på nettet.. bare et bra forslag fra han under meg eller ho :o)

Jeg syns froland.org kan spandere ein bredbåndsreklame i agderposten, vedder på at mange interesser kommer til å melde seg dah... *en god id'e, eller hva?*

Alle i pondus klubben må sette seg på ventelista!!!

froland u skole på melde seg på ventelista, samt Blakstad vgs!!!

Hei dere i froland adm!!! Jeg ser at dere har laget hjemesider til de fleste bedriften innenfor froland. Dette gir dere en glimrende anledning til å spre budskapet om shdsl til de!!! *=>*

Hei, råder alle froleninger til å bestille shdsl, DRITT RASKT!!!

Hei, råder alle froleninger til å bestille shdsl, DRITT RASKT!!!

Hva med å vise dato for innsendte kommentarer? ik  ( God idé )

Var det mange frolendinger som deltok i Færder seilasen i år? Jeg vet om 3. Hva med en liten gallup på det? Og evt. bilder fra herligheten om noen tilfeldigvis har det... hilsen en mellomstor fokkeslask :-)  ( Jada,jada, og ingen av deltakerne er i din familie?? Send bildene til din far, så legger vi dem ut.)

kommer det snart vanlig adsl te froland eller... (Skulle inderlig ønske det, men håpet er ikke blitt styrket i det siste.)

Som de fleste kjenner til så har Froland kommunestyret bestemt at kommunen i første omgang skal invistere ca 1 mill i bredbånd (infrastruktur) slik at kommunen kommer på nett både internt og eksternt. vi får håpe at dette vil fremskynde interessen for utbyggerne til å komme med tilbud til oss vanlige innbyggere. (Dette vedtaket som er gjordt i kommunestyret er et klart besvis på at det nytter å ta opp saker. Det gikk ca 2 mnd fra Høyre sin representant tok opp situasjonen rundt bredbådstatus til vedtaket om invisteringene var i boks)

Jeg syns siden dere er helt super!!! Kanonbra!!! Hilsen ein fotvilet forlening!

Jeg ser at dere har kontakt med de fleste firmaer i froland. Derfor vil jeg råde dere til å oppfordre dem til å bestille gdsl... jeg vet om iallefall 10 stk som er int i å bestille bredbånd. JEg betaler uansettt, bare det kommer

jeg syns vi froleninger henger litt etter, når det gjelder bredbånd. For en tid siden hørte jeg at Åmli skulle få seg 10mbs, og når hører jeg at evje har hatt 5mbit i 1 år. Jeg skjønner ikke at politikerne i froland er flaue på frolands veine!!!! Skjerp dere politikere!!!! HEIA HØYRE

kan dere ikke sette opp en påmedlnings liste på denne siden, som dere kan levere til telenor, angående bredbåndssituasjonen i froland!!! ( Jo, det er en god idé. Vi venter nå på en prisliste fra Telenor Fiber, som er helt vesentlig når vi skal få private og firma til å skrive seg på lista. Dette gjelder jo ikke ADSL, men GDSL med en mulig hastighet på 3 Mb/s innen 6 km. fra sentral / sløyfe)

adsl, samma hva prisen blir, jeg skal ha det. MERK MINE ORD

30 denne måneden, vil det si at vi snart får bredbånd? ( Jeg håper det, men håp og tro ser ikke ut til å hjelpe veldig mye i denne saken)

Av andre fritidsaktiviteter enn data og internett, kan vedkløyving anbefales. Helt topp!!! Hilsen anonym gutt, 27 ( Ganske sikkert.... men jeg synes det lukter litt mer svette av ditt alternativ. Pass på så du ikke sliter ut din svigerfar, husk han er en ungdom på din alder + 30).

kommer det adsl eller, flytter snart vis det ikke kommer!!!! ( Vi får fred.30.d.m. en prisliste fra Telenor Fiber. Hvis disse prisene ser akseptable ut, vil vi lage en liste over firma/ private som kan si med 80% sannsynlighet at de vil bestille. Det er her så vidt jeg forstår snakk om GDSL dvs. ca. 3Mb/s)

synes det er litt for mange ting på denne siden....   ( Ja, ja..... men det skal nå liksom være en portal da.)

besøk www.thehamas.tk . Verdens beste klanside ever, og skriv i forumet der... (PS: den e frå fraoland)

hei, mitt navn er Ole Terje Hovatn Olsen. Og jeg lurte på om dere kunne legge inn litt stoff om hva som skjer på 17 mai i år(2003) Skjer det noe på nidarhall eller. Hestesko er jo konge, vi får bare håpe på fin vær... Hadet fint, dere gjør en kjempe jobb, noe som alle er taknemlige for:-)

froland rulez

HEIA HØYRE!!!! JEG STEMMER PÅ DET PARTIET SOM TENKER BREDBAND; HILSEN PEDER FRA FROLAND

Vedr bredbåndsituasjoen i Froland så ser det ut til at Høyre sitt spørsmål om status for Froland Kommune har gitt frukter. I Formannskapet 05.05.03 er det en sak som i korte trekk går ut på at Froland kommune skal invistere ca 1 mill kr i IKT som er relitert mot bredbånd mellom etatene og en 34Mb forbindelse til Froland. I denne forbindelsen så vil jeg tro at det kommer tilbud til private interessenter. hus at fortsatt så der det viktig at alle som ønsker ADSL/bredbånd bestiller.

Hei, e det ikkje på tie med breibånd snart eller, hører rykter om at ÅMLI skal få seg 10mbs, og da er det jo krise når ikke froland engang har ADSL!!! NB: Alle i kommunestyret må bevilge penger til bredband, slik at skolen og sivilbefokningen ellers i froland får det. PLIS!!!! :P

Hallo Sigmund og komp. Så flott å finne informasjonstff om Froland menighet her. Jeg prøvde å finne noe om Unge Kristne og Trond Vorhaug, ungdomsarbeideren, men fant bare en error fil. Vennlig hilsen Ingrid Oveland ( Grunnen til at du ikke finner noe om Unge Kristne, er at de har bestemt seg for å å gjøre arbeidet med sine web- sider selv. De har foreløpig ikke fått gjort noe ferdig .  Hilsen komp.)

kan noen fortelle meg om hva ett PA-anlegg er? ? ? ? ( Det er vel et anlegg for forsterking og mixing av lyd, med mixebord, høyttalere, basskasser, forsterkere, klangbokser etc.)

Alle MÅ bestille adsl, kontakt venner, familie!!! Vi mangler kun et par påmeldte så får vi adsl!!!

Prata med ein telemontør fra hisøya i dah, og han bekrefta at det er planer om utbyggelse av adsl i FROLAND. Men nå er det opp til oss frolendninger å melde oss på interesselistene, slik at vi også får! "Det er et must at vi får ADSL, før ÅMLI" SERIØST! ;P

Hei igjen kan tilføye att jeg har fått tilbud om bredband !! E-postadresse: ronn_t@c2i.net

Hei alle her i froland !! Har en ide om å få InternettKafee her, Men før jeg kan gjøre noe som helst så må jeg finne ut om det er innteresse for dette. Ønsker både possetive og negative komentarer. Og hvem vet når breiband først ligger inn til Froland så kan d vell ikke være så veldig vanskelig for resten som ønsker seg dette ?? Send en mail til : ronn_t@c2i.net

Jeg ser dere har linker til en del forskjellige banker , dere burde også ha en link til den gebyrfrie banken www.skandiabanken.no ( Den linken har vi hatt på plass i to dager nå.......)

skaff dere en link til froland ungdomskole, linken er som følger http://home.c2i.net/froland-uskole/ ( Linken har vi hatt med i snart ett år nå. Venstre side )

Alle på Blakstadheia, Neset, Langedal & Osedalen må sette seg på venteliste på bredband!!!

Hvilket Internett program bruker dere?? (Som html-editor bruker vi FrontPage, med en del tilpassninger)

VEL! Kan ikke dere himla frolandinger slutte å mase om Bredbånd?? For det første har guttene svart en milliard ganger. Nummer to, Vi bor i froland. Hva skal du med Bredbånd?? Laste ned noe?? Da tar du turen til Planet X.Pec! Lese avisen?? Hva skal du med bredbånd da?? Nei gjør som meg, VENT! Ringenes Herre.

Få et mer system på alle linkene, alt sammen er bare et stort surr med masse linker... sendt av: ivrig bruker

lag en link til froland ungdomskole... elev  (den finnes, og har vært der i mange måneder)

Noen har peiling på hvor man kan bestille bredband? ( Ja da. Klikke linken neders til venstre på vår side, eller gå til Telenor her: http://privat.telenor.no/dinesider/default.aspx?a=goProduktOnlineAdsl

Nå må Dere komme igang med å bestille ADSL eller bredbånd. Jeg har fått tallene fra utbyggerne og det er alt for få som har bestilt. Dersom Dere ønsker ADSL/bredbånd raskt så må dere komme igang. Ta kontakt med venner og familie i Frolandsområdet slik at utbyggerne finner det forsvarlig å bygge ut. Husk at det interessen som vi i Froland viser som påvirker om vi skal få utbyggingen raskt eller om noen år. Bestill både hos Ivisjon og Telenor. Begge er aktuelle utbyggere. Bestill i dag !!!

Blir det noe med det bredband greine eller? Hilsen ein fortvilet frolening!

Det med at høyre går inn for det med bredband skal vi ta med en klype salt, pga at politikkerene er gode til å love, men å sette utsagna ut i spill. Er en helt annen sak! :P Men jeg håper, og tror også på at det snart skal komme bredband te froland!!!!

Noken som vet om det kjem breibænd tæ Mykland. Eg gjeng på skulen, og øynska det så mykje! Eg meinar at vi bur ganske sentralt når vi bur ner Mykland skule

Det er fint at så mange folk i froland angasjerer seg når det gjelder bredband's anskaffelse. Som jeg ser, så består ca90 % av dette forumet seg kun av bredbands snakk! Det er bra!!!

Gledesropet synger for full hals, å ingen vet om det... Nå er det på tide at dere gir ut litt info om oss...!
( Vi gjør det gjerne, bare hjelp oss å få informasjon )

Mitt navn er Kenneth Gundersen! Jeg sitter her i stille froland og lurer fortsatt på om noen her vet hva brebånd er...!? Lårs e dnne sia gø bra...!
(takk :-)  Vi bestiller, vi ringer og spør, og vi maser. Vi håper det snart hjelper)

Froland Høyre sin representant har tatt tak i saken vedr brebånd. Kommunen skal komme med en tilbakemelding til formannskapet/kommunestyret innen en mnd. Flere utbyggere kommer med innspill til løsninger, Husk at det er viktig at DU viser din interesse ved å bestille ADSL eller bredbånd. Desto flere som viser interesse desto fortere kommer høthastighet til Froland, Det kommer til å skje noe????

plis, kan ingen ta affære, og skaffe oss fra froland breibånd!

Kan dere ikke få dere noe mp3 på sia deres, dere kan jo bli den nye KAzaa, eller... Hvorfor ikke :>

noen her som vett å tid mi froleninger får oss adsl???

Hey hey hey, Andreas frivold her du. Ønsker bare å si gratulerer med kjempefin side, skulle nesten ønske at jeg kom fra froland vett`u. Koz fra tromøysgeita:-)

KAn dere ikek ha en gallup ala den dere har på hovedsiden, om folk er int i bredband i froland :D Mi SnX

Hei hei, vi er to godklumper fra Arendal og tromøya som vil vise vår beundring for dette nydlige utførte arbeid som dere i froland har lagt ned i denne sida.

Froland er best, men med bredband!!!

FROLAND ER BEST UANSETT AZZÅ!

Ingen fremgang med bredband i froland ser jeg!!! nå må froland få undertegna ein avtale med ella!!!! (Helt enig !)

Det er bra et Foland har sin egen internett side. Men jeg syntes blandt annet at Froland IL delen, helst langrenn må oppdateres oftere. Kansje også en link som vviser hvem som har betalt skilisens for kommende sesong. Lykke til videre.   (Takk  :-)

ingen som ønsker bredband her ellå??

Jeg fekk en mail av ivisjon, og der stod det følgene: Hei.

Vi jobber med å skaffe bredbånd til Froland, men dette henger i en viss grad på om Froland kommune inngår en avtale med Agder Energi/ Ella kommunikasjon. Men, dersom det skjer vil det bli etablert i en del områder - også i Froland

Med vennlig hilsen iVISJON AS

Olav Ausel

Kan ikke noen politkere ta bredband's ønske på alvor. På froland barne/u skole har de en isdn boks på deling på ein heil haug med maskiner... Det er latterlig!!!

Alle tre hoppbakkene er nå ferdig preparerte. Til helga 20 - 22.12 bør derfor så mange som mulig ta fram skia og besøke anlegget. Hilsen Hoppgruppa

Bredband- Saker på internett-

PLIS;BREDBAND :D

Vi trenger seriøst bredband i froland!!! Det er under en mil fra blakstad til arendal!!!!

Det var gøy med en gallup på siden, Jeg ser frem til nye spørsmål,

Dere gar fått til ei fin side.Supert

fin gallup dere har fått.gratulerer

Vi har startet en ny nettavis for distriktet: http://www.agderavisen.com/

Vi har et værkamera/webkamera: http://www.agderavisen.com/index.php?vis=art&id=449

Med hilsen Arild Helgeland redaktør

Vi treng bredband!!!!

Hei Knut E! Fin og nyttig side.

Mvh  Kjell Løvland (91703602@mobilpost.com)

Savner FROLAND noe sinnsykt! Flytter nok tilbake om 5-6 år !! Froland e best (Du skriver ikke navnet ditt, med den innstillingen er du hjertelig velkommen)

Heisann far og Åge, så flott siden deres har blitt nå! Men, jeg savner mulighet til å bestille levering av blomster på døren til mine favoritt-frolendinger. Ha en fin dag, klem fra den mellomste (Takk :-) (Vi kan jo selvfølgelig hente blomstene våre selv..)

Hei sidene vises dårlig med en skjerm oppløsning på 800x600 mvh Glenn Skaarstad (Vi vet nok det, men vi vil gjerne ha vårt eget, litt spesielle utseende på disse sidene. Kan du ikke bare stille oppløsningen på f.eks.1024 x 768, de fleste bruker vel det nå??)

Jeg syn's denne sida er blitt veldig bra. Jeg bruker den som startside nå (Takk)

Bredband rulllller!!!!

Er det noen som vett hva <<Ella Kommunikasjon>> er?? Dette er en sinyskt^^bra side!!! (Ella Kommunikasjon er en handlingsorientert, jordnær og leken teknologipioner, med sterkt engasjement og utpreget ansvarsfølelse for norske regioners konkurransekraft i et globalt nettverkssamfunn. [Les mer] www.ella.no )

BBMAS SIER:Når det gjelder fiber og planer for Froland er status i dag at Blakstadheia og området i Osedalen er planlagt utbygd. Men vi venter på at Ella Kommunikasjon og Froland kommune skal inngå avtale og håper at dette ordner seg i nær framtid.

Trivelig samling i bankstua

ein god link:http://www.stud.ntnu.no/studorg/smck/biler/

Jeg ser det mye snakk om bredband til froland!!! Har noen hørt noe eller!!! (Vi har ikke hørt noe i det siste, men håper det er et snev av sannhet i utsagnet fra BB-mas, som sier at bredbånd kommer til sentrale deler av Froland i løpet av dette året.)

- Hvorfor har dere fjernet "bredband's popupen"???? (Vi har lagt den inn igjen nå.. Men vi må, til tider, gi plass til annet også.)

Noen av oss flyr modæælfly på Gullknapp, hva med en link til www.gmfk.net ? Hilsen Bjørn Birkeland på Neset. (Vi har hatt denne linken i ca. ett år nå. Du finner den under  "Til andre", øverst på hovedsiden.)

Det er kommet nye jakttider. (Takk Vi sjekker, og retter)

Sjekk http://www.lovdata.no/for/sf/md/xd-20020211-0149.html

Lykke til videre. mvh Tor-Ivar karlsen

Og det tror du blir noe av??? HEHEHE

Jeg sendte mail til bbmas, og da sa følgene: De har planlagt å utbygge bredband i froland, pga Froland u skole, Yrke skolen.....(Dette stemmer med den informasjon vi har fått.)

denne siden er best!!!! (Takker og bukker)

over 50... Oisann den svei!!! E ikje du akkurat fylt 50!!! HEHEHE ( Nei... ikke akkurat. Jeg er 0,56 hundreår, men føler meg bare som 0,52...)

Vi er VERDENS navle!!!       ( Ja, ikke sant...?)

ALLE MÅ BESTILLE BREDBAND!!!!!!!!!!!!  (Helt enig. Hvis mange bestiller, er det mye større sjanse for at bredband kommer til verdens navle i år)

HEI!!! Driver med et prosjekt sedu!!! Er det noen som vett å mange eldre personer som bor i froland. (De må bo i vanlige hus, eller hjemme boliger).
(Hvor gammel må man være for å bli kategorisert som "eldre" ?)

KANO`N SIDE ALTSÅ

Banneren forsvinner plutselig, har dere peiling! ( Vi har satt banneret til å lukkes etter 5 sek. Det skulle være nok til å klikke på en av linkene. En del besøkende har ikke så mye erfaring med å krysse bort slike bokser, så for at den ikke skal være for mye i veien mente vi det var best at den lukkes automatisk.)

Denne sia e best!!!! ( Ja, ikke sant? )

Bra banner altså!!! Åssen har dere greid å lage den!!! Denne siden begynner å nærme seg toppen!!! Slår snart konken på både it avisen, sol, dagbladet...  Takk :)  Banneret genereres ved et J-script av typen PopupWindow. Man lager først siden som skal "poppe opp" . Deretter brukes en Script- editor til å definere en del parametere, bl.a.(onPageLoad) Dette kan også gjøres direkte i HTML-koden.  Scriptet, sammen med ca. 100 andre kan kjøpes fra Webs Unlimited for ca.$110 ( Da dette er salgsvare fra webs Unlimited, kan jeg dessverre ikke gi deg scriptet her (men hvis du er litt trenet i HTML, kan du se koden ved å høyreklikke på hovedsiden vår og velge "vis kilde"))

Heisann. Hjemmesiden til froland Ungdomsskole har blitt flyttet, men heldigvis ikke så mye... Den nye adressen er http://home.c2i.net/froland-uskole. Fint om dere kan oppdatere adressen på linken dere har til skolen. På forhånd takk.

Leif Rino Müller, webmaster FUS (Hallo! Leif Rino. Hyggelig å se at du nå jobber her i Sørlandets hovedstad. Jeg har nå rettet linken til dere. Hils til Lasse.
Mvh.Åge)

Ja ikke sant!!!

Dag bjorvatn hvor er du

Hei kan dere ike lage en banner som viser at folk må få skaffet seg bredband!!!! Da blir folk mer ops... sedu!!! (God idé )

Nå har jeg bestilt både bredbånd og adsl, men jeg hører ikke noe fra hverken Telenor eller AE. Vet dere om noe skjer?

Kjempeflott side dere har laget der oppe i de dype skoger.  (Takker og bukker)

Er det noen som har hørt noe om det kommer bredband til neset eller!!!!!!!!!  ( Vi vet at det jobbes med saken, og det er blitt antydet at vi får tilgang til bredband i løpet av året...Men det er viktig at flest mulig bestiller, dvs. setter seg på venteliste. Du finner linken lenger nede på denne sida )

LOL, stemmer det at det er planer om en nettkafe i froland eller????? Ryktene går (Hyggelige rykter, som ikke har nådd oss. Men det hadde jo vært supert)

BREDBAND?? Jeg syns at dere skrev at blakstad skule få bredband?? Hvor e det då!!! NOPE!!! Det er noen som babler om at det vil ta 5 år før det kommer til froland, stemmer det. Hilsen EIN NESING!!!!  (Jo-da, det kommer nok, men vi må vel innse at vi ikke er helt i verdens navle. Det er veldig viktig at flest mulig bestiller bredband på: http://privat.telenor.no/dinesider/default.aspx?a=goProduktTelenorInternettAdsl , eller http://bbmas.no/vis/frame.htm?ts  )

DENNE sia e blitt skilleklig fin!!! Den er best!!! (Takk)

KAN DERE IKKE HA EN KONKURRANSE PÅ SIDEN DERES!!! dET HADDE VÆRT ''SKOI'', HILSEN MR x (svar: Hvis du mener en konkurranse med kåring av ukevinner og premier, så tror jeg at økonomien i dette prosjektet foreløpig er litt for skral.)

Kan dere ikke legge ut noen linker til DIVX filmer, MP3, WAREZ SPILL!!! OSV (Hilsen ThE_BIG_MaN

heisann alle kjente i froland!!! Klemz... jan-ææl,ælmæ,m

hei! tom, Tusen takk for informasjon om froland. jeg er fra nepal. Willy johnsen's friend. Hilsen fra , Pramila

hei alle frolendinger!!! Nå må alle froleningene bestille seg bredband via http:\\www.bbmas.no, viss mange nokk melder seg på, så blir det bredband i FROLAND. (Rundt langedalen nestet

Denna sia e barø kångø asså... Hilsøn æin stolt og kjekk frolending (Gjermund Hurvenes altså hvis dere lurte...)

Er det ikke mulig å snakke med telenor angående utbygging av ADSL her i Froland, for å få det raskest mulig? Hilsen Frusrert Modem bruker.! ( Jo..., men det beste er vel egentlig hvis flest mulig setter seg på venteliste "bestiller" Her er linken:
http://privat.telenor.no/dinesider/default.aspx?a=goProduktTelenorInternettAdsl  )

Ditta e vel d beste froland har kåmmø me på æin stund........... ;-) (Takk )

Skriv om froland misjonskirke.Der er det ingen info. ( Alle er velkommen til å få informasjon presentert på sida vår. Vi er imidlertid  avhengig av å få informasjon for å kunne legge dette inn.)

disse sidene er toppers. jeg og min kjære søster digger de. koz fra MARGRETHE OG LYDIA GRIMSTAD (Hei Margrete og Lydia, og takk for dere digger arbeidet vårt. Kom gjerne med innspill på endringer, eller stoff dere savner, så skal mi prøve)

Jens Ustads brev er svært bra! Legg gjerne ut fler! SAJ  ( Vi jobber med saken..)

Hei Sigmund. Fine sider. Vi blir med. Kan du hjelpe meg litt med fremgangsmåten? Mailer over til adressen din min info vedr. høsten 2002 som et utgangspunkt. For meg hadde det vært fint om vi kunne tatt litt om dette på mandag, etter kl. 1100. Jeg er litt travel nå før helga. Øystein Åsen Mailadr.: oystein_aasen.froland.kommune.no

BRA SIDE!!! DENBEGYNNER VERKELIG Å KOMME SEG!!!!!!!!!!!! Kommer Det optisk fiber til langedalen
"Vi får nok også skikkelig bredbånd (ca. 10x ADSL) til Langedal, før eller senere. Om det blir optisk fiber, trådløst eller f.eks. via strømnettet er usikkert. Optisk fiber er jo svært kostbart å legge, så det er nok de tettest befolka stedene som får dette.
Men vi håper å få mulighet til å bruke ADSL (ca.11x hastigheten til enkel ISDN) innen året er omme.

Det er veldig viktig at flest mulig bestiller raskest mulig. Se linken under "

For at vi skal få ADSL (bredbådn light) til Froland må Dere bestille dette så raskt som mulig hos telenor. Desto flere som bestiller det desto raskere får vi det. For vi som bruker nettet endel blir det både billigere og mye bedre. Send inn din betilling nå.

Angående Adsl For å registrere dere som interessert kan dere gjøre det på denne siden: http://privat.telenor.no/dinesider/default.aspx?a=goProduktTelenorInternettAdsl

jeg vil si at siden bare blir bedre og bedre, hilsen en trofast gjest ole terje hovatn olsen.

hva med å legge litt flere bilder ut av mange av de nydelige plassene vi har her i froland? nils olaf hurv

Å tid kommer det bredand til langdalen? Har noen der inne peiling? (bredband kommer til Blakstad sentral når supertrege Telenor finner ut at det passer dem (vi håper det blir i løpet av våren/sommeren))

Veldig bra veldig bra! e e imponert! kansje litt trege med oppdateringa! men det kommer seg! det kunne godt ha stått litt mer om miljøet......på skolen og i bygda! jeg kunne godt ha sett litt mer av alle kora det er i froland!!

denna sida er veldig bra. hilsen nordfra

Hei! kan dere ikke ha noen DIVX filmer på siden deres, dere kan jo bli den nye kazaa.

hvorfor kommer det et vindu "bare hvis du er ....." stadig poppende opp? Irriterende! (fjernet nå)

Kjempeflott med snø på rådhuset

E blei IMPONERT over det nye diskusjonsforumet deres. Har dere laga det sjøl ? (i tilfelle hvordan?)

For en flott side.Flott å se hjembygda på nettet. hilsen Ellen Mongstad(Heum)
(Hyggelig å få besøk av deg Ellen)

å mye plass tar heile froland.org på internett?        Svar: ca. 27MB

Hei! Dette er fin markedsføring av bygda, men hvor er linken til Peder fra Froland?? Lykke til med den videre utvikling. Hilsen Gunstein Lauvrak/ Oslo

Hva med Aktiv? Et flott kor alle bør vite litt om. Fra 3. til 7. klasse. Hilsen Helene

 

Morsom side =) Hilsen en fra forstaden Arendal...

Dette virker veldig interessant. Håper at alle lag og foreninger vil være med på dette. hilsen sl

jeg synes sidene deres er bra. litt spesielle regler for medlemskap i de forskjellige klubber/foreninger hilsen pk.

siden deres blir stadig bedre hilsen fra forstaden i vest

Super side, jeg er en smule imponert, hilsen lars

vor mye tjener dere på detta.  svar: 0.0000

hei åge, jeg fant deg på nettet. TORE.

Ja, nå begynner det å bli oversiktelig. Håper at alle lag i Froland sørger for å knytte seg til dette flotte tiltaket.

Hei sveis - dette blir jo riktig bra -størrelsen på rammene ser helt ok ut -- Olav B.

Flott side! Kanskje dere kunne legge en link til min historieside om idretten i Mykland også? Se http://home.no.net/vidaas/idrett.html! Så legger jeg en link til dere også...

Hilsen Vidar Aas, myklending i storbyen (Arendal)

Fantastisk side!! Dette vitner om profesjonalitet!!!!!!! Hilsen tidligere innbygger

Dette er den kuleste internettsiden jeg har sett!! Hilsen Jahn Oskar Nesland

Må si meg helt enig med Jahn Oskar!! Denne siden er toppers!! Hilsen Gjermund Hurvenes

kjempekul side dere har fått til her.!! den setter jeg stor pris på. den beste siden en kommune har lagt ut, ivertfall etter min mening. hilsen Tobias i Baren.

jeg må takke dere for en velformet og god side som sier 6 på alle vurderinger...hilsen Sven fredriksen

det er froland som er bra, nei det er froland som er best. det kanmi si om denne sida også. hilsen ragnar støylboden

Hei!! Det er alltid morsomt å titte innom denne siden. Artig å følge med hva som skjer hjemme når man studerer andre steder. Stå på!! Forresten; flott å se at skolekorpset er på beina igjen!!!! Flott!!!

Fin side! Enkel å grei. 

god jul til alle som har vært med på å lage denne kjempbra siden hjertlig hilsen ole te

Åssen har dere fått te å lage Personregister? jon@ronningen.com

Svar: Lages i FrontPage 2000,veiviser for reg.sjema.Lagres som .asp - format (må lastes opp i root på serveren)

Kjempefin side Åge. Du er toppen. Hilsen Rolf

siden blir bare bedre og bedre!! Lars Ravnåsen

jeg elsker bare denne kommunen!!! Takk Adne K. Myklan

 FROLAND SIDA ER KJEMPE BRA SLAGORD TIL FROLAND. FROLAND VERDENS NAVLE

Hei jeg er en innbyger som kommer med noen ønsker. Jeg synes vi skulle få en rampe og et basseng!!!!!!!!!

dennne sia e den beste e har vært på!!!

E e fra Froland sjøl e vet du.Og e e heilt enig med at Froland e landets beste kommune. Vil si at det var en veldig bra hjemmeside. D skal vi Frolendingene ha. Hilsen Per Atle Dalheim i fra Frolands verk 18 år

flott side!froland er best!hilsen en fra det veste land

Hallo hallo alle frolendinger. Jeg må si at denne siden er KNALL bra! Hilsen Kenneth Gundersen

Jeg liker å titte litt innom denne siden. Jeg hadde ikke trodd at Froland kunne få seg en slik side, men den er virkelig imponerende. Hilsen Ole Terje Hovaten Olsen. PS: Newcastle og Tottenham er best!!!!!

Musikken var forferdelig, jeg tror jeg vet hvem som er opphavsmannen! MVH carl

Oioioioioi har aldri sett på maken til noe så kult som den glinsinga i vannet på forsida!! Denne siden er bare helt genial asså!! Stå på!! Hilsen Nils Olav Hurv

Morsom side =) Hilsen en fra forstaden 

<font size="+2" color="red">Hei, hvordan har dere laga den nidelva animasjonen?</font>
hilsen fra cypressgt. i Lillesand
Svar: Lang lekse, ikke vanskelig: Dele et bilde i to,lagre i .gif - format, merke vann-område, gjøre gjennomsiktig, bruke øvre
del av bildet som hovedbilde, nedre del med gjennomsikt.felt legges over "vann"- område i et java-program (anfy team), kopiere alle HTML-kodene over i body- html -kodene +kopiere en del nødv.progr.filer over til web- omr. 
alt lastes opp i root på server.

Hei:) Denne siden er kjempef. Den er en stolthet for Foland. Hilsen Eirik Altenbårg

dårlig hilsen Jon-Ivar 

kuuul side! hilsen w&k

Ville bare si at det mangler informasjon om Froland fritidsklubb..........hint,hint...... Hilsen to frolendinger

Joda siden er jo bare den.....men d skulle hvert mere innformasjon om Froland Fritids Klubb kanskje?!Men eller er den "RÅ"Frolan e best.....!janne løvjomås   (svar: Hjelp oss med en henvendelse fra fritidsklubben, så ordner vi dette.
                                      "froland e best" har vi problemer med å få konvertert til mp3- format. Vi har krympet den så mye
                                                               vi kan, men enda tar den for lang tid å laste ned..)

Hei !

Mitt navn er Svein Joar Aafløy, og jeg samler på t-shirts. Håpet er å få Norges største samling, men da må jeg ha hjelp :-) Som dere sikkert forstår så er ikke dette mulig hvis jeg må betale for denne hobbyen. Det er mange firmaer, klubber,foreninger,etc, som har hvert veldig hjelpsomme hitil og sendt meg gratis t-shirts Er det mulig at dere kan sende meg en t-shirt str XL / XXL med deres logo/firma/etc til meg vederlagsfritt hvis dere har sådan ? Hvis det er mulig vil jeg være svært takknemlig.
Vennligst hilsen
Svein Joar Aafløy Storenga 6462 Raudsand

TIL SIGMUND L. bilen er fin, men hva kostet den? HØRER RYKTER? 50000kr STEMMER DET?? FUNKER TAKKLUKA? Hilsen ein galen man fra Arendal.

e venter spent på nytt stoff fra kronprinsbrylluppet på verket,gild side

Denne siden var gørr bra. jeg hvill bare si man utd er best hilsen Jahn Oskar Nesland

Mycket bra. Jag är imponerad över vatnet.Kent Olof

hei, nå må dere få oppdatert dere litt. f.eks. dirigenten i skolekorpset er nå Dag Lothar kanestrøm++++

gokveld, kan dere ikje ta vekk alle diher java tinga?

Hei jeg Heter Hans- Petter Knutsen og holder på med prosjekt. Vennligts send meg mest mulig info. Hilsen hpnuts@hotmail.com

Jeg finner ikke Nidar 4H presentert her. (Svar: Hjelp oss å få informasjon, så skal dette ordnes fort)

Hei! Dette gikk litt fort:

Vennlig hilsen Kine Aasheim Olsen kine.aasheim.olsen@grimstad.kommune.no eller kine@webcat.no

Et spørsmål: Kan noen svare meg på hvorfor jeg blir kastet ut av "meldingsboksen"? ((svar:meldingsboksen vår er sær, den liker ikke
kinkige spm. (Den blir etter hvert litt for stor, og uoversiktlig, så denne meldingen fant jeg to plasser))

Jeg prøver igjen: Jeg ville bare opplyse om at på min usannsynlig lille skjerm på jobb er ikke hele venstremenyen leselig, og det gjelder også bannerne. Putte på en scroll kanskje? Lurer også på om scriptet til Agderposten er tilgjengelig for hvem som helst eller om dere har betalt for det. (svar: Vi har da satt på "scroll ved behov" på alle rammene. Vi er klar over problemet, men om vi øker 
str.på venstre ramme, går det på bekostning av høyre ramme, som er viktig pga. reklamen....
Vi har ikke betalt for agderp-skriptet (fant det på fevennens side), men vi kan umulig tenke oss at Agderposten kan ha noe
imot å bli mer tilgjengelig???  ) 

mvh Kine (som egentlig bare var på leting etter kommunevåpenet til Froland da jeg havnet her..!)

Dårlig med oppdateringer nå for tiden?

Vi ble veldig fornøyd med det vi fikk se! Slikt som dette vokser ikke på trær. Hilsen Eirik Tveitdal fra Tveitdalen.